Για τηλεφωνικές παραγγελίες 2108941108 6939374034

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Επιστροφές Προϊόντων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Τα προϊόντα θα πρέπει να έχουν όλα τα αυτοκόλλητα τους κολλημένα, να είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.

Οι θήκες θεωρούνται μέρος των προϊόντων και πρέπει να επιστρέφονται μαζί με τα προϊόντα τους. Αλλαγές προϊόντων μπορούν να γίνουν αποδεκτές μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Το κόστος μεταφορικών (αποστολής και επιστροφής) αν το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό επιβαρύνει τον πελάτη. Σε περίπτωση που το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό το κόστος μεταφορικών (αποστολής και επιστροφής) επιβαρύνει εξολοκλήρου την εταιρεία. Αλλαγές σε μη ελαττωματικά προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο 1 (μια) φορά. Η διαφορά χρώματος ανάμεσα στο προϊόν και την φωτογραφία δεν θεωρείται ελάττωμα και μπορεί να οφείλεται στις συνθήκες φωτισμού κατά την φωτογράφηση ή την φωτεινότητα της οθόνης σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ο αγοραστής έχει δικαίωμα για 1 (μία) μόνο φορά, μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος, να υπαναχωρήσει εγγράφως από την αγορά, αποστέλλοντας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ohrofeo@gmail.com ) την υπαναχώρησή του στo κατάστημα, με την υποχρέωση όμως να καλύψει το αρχικό κόστος αποστολής, στην περίπτωση που αυτό είχε καλυφθεί αρχικά από το κατάστημα, αλλά και την δαπάνη επιστροφής του προϊόντος μέχρι την αποθήκη Ohrofeo στην οδό: Αγίου Διουνυσίου 12, στον Πειραιά, ΤΚ 18545. Στην περίπτωση αυτή, το κατάστημα μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του θα επιστρέψει στον αγοραστή τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο ίδιος στην υπαναχώρησή του. Για την έγκυρη υπαναχώρησή του αγοραστή θα πρέπει το προϊόν να επιστραφεί στο κατάστημα στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε ζημία ή φθορά.